Aanmaken verzendbonnen externe bewerkingen

U gebruikt de verwerking Aanmaken verzendbonnen externe bewerkingen om de verzendbonnen te maken voor de artikelen die een externe bewerking moeten ondergaan. Bij het aanmaken van de verzendbonnen werkt Isah de voortgang van de externe bewerkingen in het productiedossier bij, zodat daar te zien is hoeveel stuks er verzonden zijn en op welke datum dat is gebeurd.

Aangemaakte verzendbonnen worden geplaatst in het scherm Verzendbonnen externe bewerkingen.

Externe bewerkingen in voorraad registreren

Let op: U kunt alleen verzendbonnen aanmaken voor gefiatteerde verzendregels voor externe bewerkingen.

Velden

Leveranciers

Vanaf datum, Tot/met datum

Gebruikers