Verzendbonnen externe bewerkingen

In het scherm Verzendbonnen externe bewerkingen vindt u de verzendbonnen die zijn aangemaakt door de verwerking Aanmaken verzendbonnen externe bewerkingen. Deze verwerking maakt de verzendbonnen aan voor de gefiatteerde verzendregels. Verzendbonnen kunt u niet toevoegen met Nieuw (CTRL+N).

Voor iedere externe bewerking die bij een productiedossier is opgenomen, kunt u ter begeleiding van de verzending een verzendbon aanmaken. Deze verzendbon specificeert de goederen die u verzendt voor het ondergaan van de externe bewerking. Op de verzendbonnen staat allerlei informatie, waaronder:

Daarnaast bevatten de verzendbonregels informatie over de artikelen, gereedschappen en onderdelen die met de verzending zijn meegegaan.

Velden

Handmatig aangepast

Afdrukstatus