Batchverwerking

U gebruikt het scherm Batchverwerking om de batchserver op te starten. Klik op Stop om hem af te sluiten.

Let op: Wanneer er een batchopdracht van het juiste type klaar staat, zal Isah deze meteen uitvoeren. U kunt een dergelijke opdracht niet meer afbreken. U kunt de batchserver alleen stoppen door op de knop Stop te klikken wanneer de batchserver wacht op starttijd van de volgende opdracht.

Let op: Als in Isah een batchopdracht wordt uitgevoerd, kunt u geen andere schermen van Isah bekijken of gebruiken. Om tijdens een batchopdracht toch in Isah te werken, kunt u een andere instantie van Isah opstarten. U zou ervoor kunnen kiezen een client alleen als batchserver in te richten en op een andere client overige taken in Isah uit te voeren.