Inkooporders gereedschappen

Het scherm Inkooporders gereedschappen toont een overzicht van de aangemaakte inkooporders voor gereedschappen.

Op het hoogste niveau vindt u de algemene gegevens van de bestelling: inkooporder, leverancier, betalingsconditie, valuta etc. Klik op de knop Regels om het scherm Inkoopregels gereedschappen te openen. Het scherm Inkoopregels gereedschappen toont welke gereedschappen op de geselecteerde inkooporder zijn besteld.

U gebruikt het scherm Inkooporders gereedschappen als basis voor het ontvangen van uw bestelde gereedschappen. Selecteer de inkooporder waarvan u de ontvangst wilt registreren, open het menu Bewerken en kies Aanmaken ontvangstregels inkoop gereedschappen. Voor alle bestellingen van de geselecteerde inkooporder worden nu ontvangstregels aangemaakt. Deze worden geplaatst in het scherm Ontvangsten inkoop gereedschappen, waarna u de ontvangst verder kunt afhandelen.

Tip: U kunt ontvangstregels ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het bestand Ontvangsten inkoop gereedschappen.

Velden

Ontvangstadres

Afdrukstatus

Aangepast

Op ontvangen/gefactureerd