Aanmaken liquiditeitsprognose

U gebruikt de verwerking Aanmaken liquiditeitsprognose om periodiek of eenmalig actuele liquiditeitsprognoses aan te maken. De resultaten van de verwerking worden geplaatst in het scherm Liquiditeitsprognose. Hier kunt u de gegevens bekijken en eventueel bewerken. Desgewenst kunt u handmatig liquiditeitsregels toevoegen om overige uitgaven of inkomsten zichtbaar te maken.

Tip: In Isah is een voorbeeldscript opgenomen dat u kunt gebruiken om de liquiditeitsprognose te bewerken. U start het script door in het scherm Liquiditeitsprognose in het menu Bewerken te kiezen voor Bewerken liquiditeitsgegevens. In het scherm dat verschijnt kunt u bijvoorbeeld op grote schaal oude gegevens verwijderen. Het script is overigens naar wens aan te passen. U vindt het in het scherm Scripts: I0069 'Bewerken liquiditeitsprognose'.

Velden

Openstaande posten en bankgegevens

Termijnen, verkoop- en inkooporders

BTW-termijnen, verkoop- en inkooporders specificeren