Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Relatiebeheer

De manier waarop u meldingen en acties kunt bekijken en koppelen, is gewijzigd. Dat doet u niet meer met een verkennerstructuur, maar met een lijst zoals gebruikelijk is in Isah.

Meldingen legt u vast in een lijst in het scherm Meldingen. In een deelvenster koppelt u de melding aan andere entiteiten zoals een klant.

Acties legt u vast in een lijst in het scherm Acties. In een deelvenster kunt u de actie aan meldingen koppelen.

Let op: Een gebruiker die meldingen moet kunnen koppelen aan een entiteit, moet minimaal raadpleegrechten hebben voor het scherm van de entiteit zelf, minimaal toevoegrechten voor de relatiebeheerprogrammacode van de entiteit en minimaal raadpleegrechten voor een preset in het scherm waarin u de koppeling aanbrengt (alleen voor klanten, leveranciers, personeelsleden, objecten en contacpersonen klant en leverancier hangt de relatiebeheerprogrammacode aan een koppelingsscherm. Voor de overige entiteiten is de programmacode niet gekoppeld aan een scherm). De applicatiebeheerder dient daarvoor te zorgen. Als een gebruiker bijvoorbeeld een klant of artikel moet kunnen koppelen aan een melding, dan moet de gebruiker rechten hebben voor de volgende programmacodes:

Programmacode

Omschrijving

Minimale rechten

7640000

Relatiebeheer klanten

Toevoegen

10000

Klanten

Raadplegen

407640001

Preset F076400

Raadplegen

Programmacode

Omschrijving

Minimale rechten

8000000

Relatiebeheer artikelen

Toevoegen

400000

Artikelen

Raadplegen

408000001

Preset F080000

Raadplegen

In deze map

Presets in scherm Meldingen

Signaleringen van acties beïnvloeden

Acties markeren als gelezen

Gebruikersacties gewijzigd in instelling