Projecten

Het scherm Projecten toont bestaande projecten en stelt u in staat nieuwe projecten en projectonderdelen toe te voegen. U kunt projectgegevens registreren die de tijdsplanning of de financiële voortgang betreffen. Tevens kunt u een koppeling maken tussen een project en de orderstructuur.

Gebruik het menu Instellingen voor het geven van aanvullende Projectinstellingen.

Let op: De velden in de kolom Schatting dient u zelf in te vullen. Het gaat daarbij immers om door u geschatte waarden en niet om berekeningen.