Individuele inkoopregels uitsluiten van beoordeling
  1. Het kan voorkomen dat een bepaalde inkoopregel slechte resultaten geeft hoewel dit niet door de leverancier veroorzaakt wordt. In dergelijke gevallen kunt u de inkoopregel met de hand aanpassen of uitsluiten van beoordeling.
  2. Ga in de module Inkoop naar de inkooporder, klik op de knop Regels en selecteer de regel die u wilt aanpassen of uitsluiten.
  3. Open het menu Bewerken en selecteer Leveranciersbeoordeling, Wijzigen beoordeling. Als u de regel aanpast, haalt Isah het vinkje bij Automatisch beoordelen weg. De regel wordt dan bij een volgende beoordeling niet meegenomen.