Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

0769 Acties - Signalering

In het scherm Acties ziet u (een selectie van) de acties die in Isah zijn aangemaakt.

Op verschillende momenten worden nog uit te voeren acties getoond aan het verantwoordelijke personeelslid in het pop-up scherm Actieherinneringen. Alleen acties met de status 'niet gestart' worden weergegeven.

Wordt een lijst met één of meer acties getoond, dan dient u aan te geven welke acties u heeft gezien: u opent menu Bewerken en voert de verwerking Markeren als gelezen uit voor (een selectie van) de acties. Telkens als u een signalering krijgt dat u een actie nog uit moet voeren, dient u met de verwerking aan te geven dat u de actie heeft gezien. Per actie kunt u signaleringen uitschakelen op het tabblad Signalering. Als u bijvoorbeeld een actie voor uzelf heeft aangemaakt, is het niet nodig om de signalering te krijgen dat er een nieuwe actie voor u is. U activeert voor deze actie dan het veld Nieuw.

Op de volgende momenten wordt een signalering van een uit te voeren actie getoond:

Nieuw

Als de actie is aangemaakt.

Herinnering

Enige tijd voordat u dient te beginnen aan de actie. Hoe lang van tevoren deze signalering verschijnt, is ingesteld in het veld Herinnering op tabblad Algemeen van de actie.

Startdatum/-tijd overschreden

Als u al had moeten beginnen aan de actie. De signalering verschijnt als de startdatum en -tijd zijn overschreden maar nog niet de einddatum en -tijd.

Einddatum/-tijd overschreden

Als de actie al uitgevoerd had moeten zijn. De signalering verschijnt als zowel de startdatum en -tijd als de einddatum en -tijd zijn overschreden.

N.B. Een signalering kan pas verschijnen als de voorgaande signalering gemarkeerd is als gelezen. Als bijvoorbeeld de uitvoering van een actie al had moeten starten, dan wordt de signalering daarvan alleen getoond als de signalering 'herinnering' gemarkeerd is als gelezen.