Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Actieherinneringen

In het scherm Actieherinneringen ziet u een overzicht van acties die nog uitgevoerd moeten worden:

Op verschillende momenten worden nog uit te voeren acties getoond aan het verantwoordelijke personeelslid in het pop-up scherm Actieherinneringen. Telkens als u een signalering krijgt dat u een actie nog moet uitvoeren, dient u met de verwerking Markeren als gelezen in het menu Bewerken aan te geven dat u de actie heeft gezien. U kunt dat voor één actie doen maar ook multiselect, voor meerdere acties tegelijk. Heeft u de verwerking voor een actie uitgevoerd, dan verdwijnt de actie uit het scherm Actieherinneringen. Als het volgende signaleringsmoment is aangebroken en de status is nog steeds 'niet gestart', dan verschijnt de actie opnieuw in het scherm.

Per actie kunt u signaleringen uitzetten zodat ze automatisch worden gemarkeerd als gelezen.

Op de volgende momenten wordt een signalering van een uit te voeren actie getoond:

Nieuw

Als de actie is aangemaakt.

Herinnering

Enige tijd voordat u dient te beginnen aan de actie. Hoe lang van tevoren deze signalering verschijnt, is ingesteld in het veld Herinnering op tabblad Algemeen van de actie.

Startdatum/-tijd overschreden

Als u al had moeten beginnen aan de actie. De signalering verschijnt als de startdatum en -tijd zijn overschreden maar nog niet de einddatum en -tijd.

Einddatum/-tijd overschreden

Als de actie al uitgevoerd had moeten zijn. De signalering verschijnt als zowel de startdatum en -tijd als de einddatum en -tijd zijn overschreden.

N.B. Een signalering kan pas verschijnen als de voorgaande signalering gemarkeerd is als gelezen. Als bijvoorbeeld de uitvoering van een actie al had moeten starten, dan wordt de signalering daarvan alleen getoond als de signalering 'herinnering' gemarkeerd is als gelezen.