Acties

In het scherm Acties ziet u (een selectie van) de acties die in Isah zijn aangemaakt. Een actie is een handeling die een personeelslid dient uit te voeren, zoals bellen, mailingen verzenden, vergaderen, offertes maken, etc. Een actie kan gekoppeld zijn aan een melding, bijvoorbeeld oplossen van een gemelde storing.

Zodra u de actie aanmaakt, zal deze opgenomen worden in het overzicht met uit te voeren acties. Het verantwoordelijke personeelslid krijgt op vaste tijden het overzicht van uit te voeren acties te zien in het pop-upscherm Actieherinneringen.

Alle acties worden grafisch weergegeven in een agenda. Hierin kunt u uw eigen acties bekijken of de acties van andere personeelsleden.

Selectie van acties weergeven

Om een bepaalde selectie van acties te bekijken, kunt u een pictogram, menu Beeld, presets en lijstfuncties gebruiken:

Signaleringen

Op verschillende momenten worden nog uit te voeren acties getoond aan het verantwoordelijke personeelslid in het pop-up scherm Actieherinneringen. Wanneer de acties getoond worden en hoe u ze kunt markeren als gelezen ziet in tabblad Signalering.

Meldingen koppelen aan een actie

Onderaan het scherm ziet u in een deelvenster alle aan de actie gekoppelde meldingen met de bijbehorende entiteiten. Om meldingen te koppelen, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer de actie waaraan u een melding wilt koppelen.
  2. Klik onderaan het scherm in het deelvenster op Nieuw (CTRL+N) en selecteer de gewenste melding of maak een melding aan. De melding is nu opgenomen in het deelvenster met gekoppelde meldingen.

N.B.: Als u meldingen met gekoppelde entiteiten bij elkaar wilt zien, bijvoorbeeld de melding met daaronder de klant, de verkooporder en het personeelslid die erbij horen, dubbelklikt u op de kolomtitel Regel.

Instellingen voor in- en uitschakelen van schermonderdelen

Met de volgende instellingen in menu Beeld is het mogelijk schermonderdelen in- of uit te schakelen: