1261 Verzenden documenten - Rapport

Op het tabblad Rapport wordt het te verzenden rapport getoond. Deze rapportinstellingen zijn vastgelegd bij het rapport zelf. Welke velden u op het tabblad Rapport ziet, is afhankelijk van de plaats van waaruit u de verwerking Verzenden documenten geopend heeft. Opent u de verwerking bijvoorbeeld vanuit het scherm Verkoopoffertes dan ziet u op tabblad Rapport alle instellingen die van toepassing zijn op het rapport dat is ingesteld bij de klant waarvoor de verkoopofferte bestemd is. Desgewenst kunt u afwijken van de instellingen en bijvoorbeeld zelf gegevens activeren die in het rapport weergegeven moeten worden.

Is er bij het rapport een script opgegeven, dan wordt deze uitgevoerd bij het afdrukken van het rapport, maar niet bij het maken van een afdrukvoorbeeld.

Velden

Concept

Printer