Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Navigatie

SFC heeft een standaard navigatiepatroon. Vanuit het scherm Bewerkingen kunt u naar links en naar rechts navigeren.

De knop Naar lopende bewerking is zichtbaar aan de rechterkant van het scherm Bewerkingen als er een lopende bewerking is. U gebruikt de knop om naar 'rechts' te navigeren, waar het scherm Huidige bewerking staat. U navigeert terug naar het scherm Bewerkingen met de knop Machinebewerkingen, maar u kunt ook doorgaan naar het scherm met de machinebewerkingen (indien er voor de bewerking een machinebewerking is) en zo weer doornavigeren naar het scherm Bewerkingen, zodat u een complete cirkel door de schermen maakt.

De knop Machinebewerkingen is zichtbaar aan de linkerkant van het scherm Bewerkingen. Deze knop brengt u 'links' van het scherm Bewerkingen in het scherm Lopende machinebewerkingen. U navigeert terug naar het scherm Bewerkingen met de knop Naar lopende bewerking, maar ook hier is het mogelijk om verder te gaan naar 'links' en zo via het scherm Huidige bewerking (indien dit er is) naar het scherm Bewerkingen door te gaan.

In principe is de navigatie dus volkomen rond, maar dat is alleen het geval als voor de geselecteerde bewerking alle schermen van toepassing zijn.

Navigatie