De schermindeling wijzigen

Als dat bij de gebruikersinstellingen is toegestaan, kunt u de schermindeling van bewerkingsschermen en de weergave van de lijsten wijzigen.

Tip: Het wijzigen van de schermindeling wordt hieronder beschreven voor muisbediening. Werkt u in plaats daarvan met een touchscreen, dan raakt u het gegeven dat u wilt selecteren aan en houdt u uw keuze een aantal seconden vast. Vervolgens verschijnt het keuzemenu dat u anders zou oproepen met de rechtermuisknop.

Vakken

Lijsten en kolommen

Eigen velden

Het is mogelijk om in SFC extra Isah-velden of eigen velden op te nemen. U dient deze velden hiervoor te activeren op het tabblad Extra fields in de configuratietool van SFC. Alleen Isah-velden en eigen velden in de volgende tabellen komen in aanmerking voor gebruik in SFC:

Als u in de configuratietool heeft aangegeven welke extra velden in SFC beschikbaar moeten zijn, gebruikt u vervolgens de kolomkiezer in SFC om de velden in de schermen van SFC te slepen.

Tip: Als uw bedrijf werkt met productiedossiercodes in plaats van productieordercodes, dan kunt u de kolom met productieorders omzetten naar productiedossiers. Hiervoor zet u in de configuratietool van SFC de instelling Production identified by op 'Production file'. Deze instelling werkt vervolgens door in heel SFC; u kunt vervolgens overal waar u normaal gesproken de productieorder zou moeten invullen het productiedossier opgeven. Wilt u beide gegevens zien, dan is het ook mogelijk om het productiedossier- of -ordernummer met de kolomkiezer aan de lijst toe te voegen.

N.B.: U vindt een uitgebreide beschrijving van de benodigde rechten en de mogelijke instellingen van SFC in het document Installation And Configuration Shop Floor Control.