Filters

Door heel SFC is het mogelijk om lijsten te filteren op die gegevens die voor u van belang zijn. Hoewel op sommige schermen meer filters aanwezig zijn dan op andere, werkt het filteren steeds op dezelfde manier.

Filters staan altijd rechts in het werkgedeelte van het scherm. In het scherm Bewerkingen ziet u bijvoorbeeld bovenaan bij de filters een knop met de afdeling staan.

• Filters activeren of deactiveren

Als de afbeelding van een filter normaal zichtbaar is, dan is deze filter actief. U zet de filter uit door er eenmaal kort op te klikken. De afbeelding wordt nu vervaagd; hieraan ziet u dat de filter niet actief is. Klik nogmaals kort om de filter weer te activeren.

• Een filter veranderen

Wilt u wel op (bijvoorbeeld) een afdeling filteren, maar niet op de afdeling die in eerste instantie op uw scherm is verschenen, dan houdt u de afbeelding korte tijd ingedrukt. Er verschijnt vervolgens een lijst met afdelingen waaruit u een nieuwe keuze kunt maken. Dit geldt ook voor de overige filters, behalve voor de filter op uw eigen naam. U kunt namelijk niet op de gegevens andere medewerkers filteren.

• Een nieuwe filter activeren met

Selecteren

Als er op een scherm filters mogelijk zijn die nog niet actief zijn, dan ziet u het pictogram dat hiernaast staat. Drukt u dit enkele seconden in, dan verschijnt een lijst met gegevens (bijvoorbeeld capaciteitsgroepen) waaruit u een keuze kunt maken.

Wilt u later een andere waarde in deze filter zetten, dan houdt u hem weer enkele seconden ingedrukt om de lijst opnieuw op te roepen.

• Filteren op uw eigen gegevens

Onderaan ziet u op het scherm Bewerkingen ook uw eigen afbeelding staan. Klikt u op deze afbeelding, dan ziet u alleen de bewerkingen die in Isah aan u persoonlijk zijn toegewezen.

Klik nogmaals om deze filter op te heffen.