Betalingen

Isah Finance biedt de mogelijkheid om met de wizard Aanmaken SEPA-betalingen automatisch klaarstaande betalingen aan te maken. In Isah Finance worden deze betalingen geregistreerd als 'betalingen onderweg', en de wizard zet een XML-bestand klaar waarmee u de betalingen uitvoert in het portal van uw bank.

Dit helponderwerp licht het proces van deze betalingen, de instellingen en de XML-bestanden voor de verschillende banken nader toe.

In deze map

Instellingen

Tekensets

Stappenplan

XML-bestand voor gebruik in uw bank-portal