Aanmaken inkoopoffertes en -orders artikelen

U gebruikt de verwerking Aanmaken inkoopoffertes en -orders artikelen om inkoopoffertes of inkooporders voor artikelen aan te maken. Deze worden geplaatst in de schermen Inkoopoffertes of Inkooporders.

N.B.: Alleen als het gaat om inkoopoffertes of inkooporders voor artikelen (dus geen gereedschappen of externe bewerkingen) kunt u inkoopoffertes en -orders ook direct toevoegen met behulp van Nieuw (CTRL+N) in het scherm Inkoopoffertes of Inkooporders. Onderstaande voorwaarden gelden in dat geval niet.

Voorwaarden voor het aanmaken van inkoopoffertes en -orders

U kunt alleen inkoopoffertes of -orders voor artikelen aanmaken als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Resultaten

U vindt de inkoopoffertes en -orders die zijn aangemaakt in het scherm Inkoopoffertes of Inkooporders. U kunt deze inkoopoffertes en -orders nog beperkt wijzigen.

Tijdens het aanmaken van een inkooporder voor de voorraad wordt de voorraad in bestelling automatisch bijgewerkt. Isah werkt de voorraad in bestelling bij naar aanleiding van de gegevens uit de velden Aantal en Ontvangstweek van het gefiatteerde besteladvies.

Velden

Wat wilt u aanmaken?

Welke regels wilt u verwerken?

Voor welke gebruikers wilt u inkooporders/-offertes aanmaken?

Voor welke leverancier(s) wilt u inkooporders/-offertes aanmaken?

Boekdatum