Berekenen projectcapaciteit

Als u wilt dat bezetting vanuit een project automatisch wordt doorgerekend als er een relevant veld wordt gewijzigd, dan activeert u de instelling Doorrekenen projectcapaciteit. Wilt u echter invloed hebben op het moment en de manier waarop de bezetting wordt berekend, dan laat u de instelling uit en gebruikt u de verwerking Berekenen projectcapaciteit en scripts om de berekeningswijze te definiëren.

De projectbezetting ziet u in beide gevallen terug in de schermen Capaciteitsoverzicht en Bezetting capaciteitsgroep.

Wijzigingen in de volgende velden kunnen een aanpassing in de berekende bezetting tot gevolg hebben: