Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Projectregels financieel

U gebruikt het scherm Projectregels financieel om gedetailleerde informatie op te roepen bij het project dat u in het scherm Projecten geselecteerd heeft. De informatie op dit scherm heeft betrekking op de financiële gegevens van het project.

Wijzigingen in dit scherm zijn ook zichtbaar op dezelfde regels in scherm Projectregels planning. Het gaat hier namelijk om hetzelfde scherm; het verschil is dat de focus bij Projectregels financieel ligt op financiële informatie, terwijl het bij Projectregels planning gaat om de planningsgegevens.

N.B.: Op het scherm Projectregels financieel kunt u geen regels toevoegen of structuurwijzigingen in het project aanbrengen. De opbouw van het project gebeurt namelijk in het scherm Projectregels planning. Het financiële regelscherm is puur bedoeld voor het bijhouden en sturen van de financiële gegevens van het project.

Lijst

In het scherm Projectregels financieel gebruikt u het lijstscherm om allerlei financiële overzichten te creëren. Veel van de instellingen zult u maar eenmaal hoeven doen, omdat het scherm uw instellingen onthoudt.

Voor het aanpassen van de gegevens op het lijstscherm kunt u gebruikmaken van onder andere presets, filters, voorwaardelijke opmaak, groeperingen en kolomfuncties. Om overzichten af te drukken gebruikt u het afdrukvoorbeeld, dat u eerst kunt aanpassen naar uw wensen alvorens u de gegevens naar de printer stuurt. Ook de instellingen van uw printvoorkeuren worden door Isah onthouden.

Presets in het scherm Projectregels financieel

In deze map

Tabbladen

Knoppen

Menu's