Eigen-veldgroepen

U gebruikt het scherm Eigen-veldgroepen om een indeling te maken in verschillende eigen velden. Het is niet verplicht een groep toe te kennen aan een eigen veld. Met eigen-veldgroepen kunt u bepalen welke personeelsleden rechten hebben voor het gebruik van eigen velden. U koppelt een eigen veld aan een groep en geeft aan welke gebruikers rechten voor die groep hebben.

Als een personeelslid bijvoorbeeld een eigen tabblad samenstelt, moet hij minimaal raadpleegrechten hebben om eigen velden in de Veldkiezer te zien en op het eigen tabblad te kunnen plaatsen.