Verkoopoverzicht

Het scherm Verkoopoverzicht toont uiteenlopende informatie over verkoopoffertes en -orders. Met deze informatie kunt u eigen overzichten creëren als u gebruikmaakt van de standaard lijstfuncties en rapportagemogelijkheden. U heeft tevens de mogelijkheid om vanuit het scherm detailinformatie op te vragen met Lookup.

Met presets bepaalt u welke informatie wordt getoond:

Default selectie

Lopende verkoopoffertes

Lopende verkoopofferteregels

Lopende verkooporders

Lopende verkooporderregels

Verzendschema expeditie

Offerte-intake

Orderintake

Omzetplanning verkoopoffertes

Omzetplanning verkooporders

Verkoopregels

Met de verwerking Verzetten statussen in het menu Bewerken kunt u statussen verzetten van één of meer regels. Afhankelijk van de regels die u selecteert, kunt u de status verzetten van (alle) verkoopregels (van een verkoopofferte of -order) en/of van een productiedossier.