Inkooporders externe bewerkingen

Het scherm Inkooporders externe bewerkingen toont een overzicht van de inkooporders voor externe bewerkingen die zijn aangemaakt.

Op het hoogste niveau vindt u de algemene gegevens van de bestelling: inkooporder, leverancier, betalingsconditie, valuta etc. Klik op de knop Regels om het scherm Inkoopregels externe bewerkingen te openen. Het scherm Inkoopregels externe bewerkingen toont welke uitbestedingen op de geselecteerde inkooporder zijn besteld.

U gebruikt het scherm Inkooporders externe bewerkingen als basis voor het ontvangen van de extern bewerkte onderdelen. Selecteer de inkooporder waarvan u de ontvangst wilt registreren, open het menu Bewerken en kies Aanmaken ontvangstregels inkoop externe bewerkingen. Voor alle bestellingen van de geselecteerde inkooporder worden nu ontvangstregels aangemaakt. Deze worden geplaatst in het scherm Ontvangsten inkoop externe bewerkingen, waarna u de ontvangst verder kunt afhandelen.

Tip: U kunt ontvangstregels ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het bestand Ontvangsten inkoop externe bewerkingen.

N.B.: Het registreren van de verzending van artikelen of onderdelen die tijdens het productieproces een externe bewerking moeten ondergaan en het aanmaken van verzendbonnen bij deze zendingen vindt plaats in de productiemodules.

Velden

Ontvangstadres

Afdrukstatus

Aangepast

Op ontvangen/gefactureerd