Huidig cluster

Als u een bewerking start die een onderdeel is van een cluster, verschijnt in plaats van het scherm Huidige bewerking het scherm Huidig cluster.

In het scherm Huidig cluster ziet u informatie met betrekking tot het cluster dat u op dit moment onderhanden heeft. U ziet welke bewerkingen onderdeel zijn van het gestarte cluster, en per clusterregel ziet u onder andere productieorder waarbij de bewerking hoort en de de aantallen die geproduceerd moeten worden.

Acties

Documenten

Roep de documenten op bij de geselecteerde bewerking.

Materiaalbeschikbaarheid

Bekijk de materiaalbeschikbaarheid bij de geselecteerde bewerking

SFC: Gereedschappen

Bekijk de gereedschappen bij de geselecteerde bewerking of productieorder.

Printen werkkaart

Print de werkkaart bij de geselecteerde bewerking; deze werkkaart moet hiervoor al wel aangemaakt zijn in Isah.

SFC - Relatiebeheer

Voeg een relatiebeheermelding toe.

Memo, Routing en Tijden